Smartlog v3 » Tandlæge Frederiksberg » Sådan vælger du en god familie tandlæge, som sørger for dit smil.
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlæge Frederiksberg

En blog om en tandlægeklinik på Frederiksberg

Sådan vælger du en god familie tandlæge, som sørger for dit smil.

18. Apr 2012 13:42, Tandlæge Frederiksberg

Led efter en, som har et godt miljø for børn. Her er en guide til hvordan du finder en tandlæge i København .

At sidde i en stol omgivet af en masse nåle, boremaskiner og diverse maskiner kan godt virke skræmmende på børn. Det er derfor det er vigtigt at vælge en tandlæge, som er god til at have med børn at gøre. Hvis man får opbygget tandlægeskræk i ens tidlige år vil det mange gange følge en hele livet, og det er ikke noget du vil have for dig selv, men heller ikke noget du vil have for dine børn. Mange tandlæger er ved at blive opmærksomme på dette og forsøger at gøre oplevelsen mere behagelig for børn. Dette kan inkludere forskellige ting såsom opmuntrende farver, legetøj og anders and blade i venterummet.

Led desuden efter et sted, som ligger tæt på, hvor du bor eller hvor det vil være praktisk for dig at tage dine børn med.

Alle ville selvfølgelig helst have mulighed for at lægge tandlægebesøg i en ferie eller på et andet tidspunkt, hvor alle har mulighed for det. Desværre er dette ofte ikke tilfældet og man vil oftest være nødt til at lægge det i en frokostpause eller inden man afleverer børnene i skolen. Hvis du vælger et sted, som passer godt i forhold til dit barns eller dine børns skole vil derfor gøre processen noget nemmere for jer alle sammen. Det vil gøre turene mellem tandlæge og der, hvor du skal være kortere og det vil derfor være lettere at overholde den plan du lægger for dagen. Dem, som arbejder på klinikken, vil desuden værdsætte, hvis du møder til tiden, så det heller ikke går ud over deres plan.

tandlæge København

Citydent
Studiestræde 51
1554 København V
TLF 33 11 44 99

Relaterede